Herhaalrecepten

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw herhaalrecept(en) aanvragen via: 0495-498383.
Volg de instructies van het bandje op en begin steeds pas te spreken nadat u de pieptoon heeft gehoord. Als u klaar bent kunt u de verbinding verbreken, pas dan is uw aanvraag goed verwerkt.
Wegens grote drukte aan de telefoon bij de assistente verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze herhaalreceptenlijn. Mocht u toch problemen ondervinden, neem dan contact op met de assistente, zij helpt u verder.

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Vanaf 1 maart 2012 kunt u uw medicijnen, nadat u deze heeft besteld, de volgende werkdag na half 2 ophalen bij uw apotheek. De medicatie die wordt voorgeschreven door de huisarts tijdens consult kun u wel meteen ophalen bij uw apotheek. Wegens drukte is het niet altijd mogelijk om de medicatie meteen door te sturen naar de apotheek, de arts dient altijd voor afhalen toestemming te geven voor de medicatie.

Graag uw begrip en aandacht hiervoor.

UW HUISARTS EN APOTHEEK WERKEN SAMEN

Ervaar het gemak van de HerhaalService.

De HerhaalService is een (gratis) dienst waarbij u voor uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen. De huisarts en apotheek zorgen samen voor uw herhaalmedicatie. Natuurlijk kunnen deze geneesmiddelen (gratis) bij u thuisbezorgd worden. Zo blijft uw medicatiedossier compleet, hoeft u niet te wachten en zit u nooit zonder medicijnen. Vraag ernaar bij uw huisarts of in de apotheek.